Boyalı Metal Kablo Kanalı

Boyalı Metal Kablo Kanalı

Elektrik ve inşaat sektörünün en başta gelen ürünlerinden biri olan Metal Kablo Kanalları, standart gri ve metal rengi dışında renk varyasyonlarıda bulunmaktadır.

İnsanlar, özellikle iç mekan tasarımlarında kullanılması gereken Metal Kablo Kanallarını, renklendirip, mekana ve dekora uygun hale getirmektedir.

Türkiye'nin en büyük Metal Kablo Kanalı üretim firmalarından biri olan BURELKAN, artık kullanıcının isteği doğrultusunda bazı renk tonlarında, Elektrostatik toz boya teknolojisi ile Renkli Metal Kablo Kanalı üretmektedir.

İnsanlar ve firmalar, Renkli Metal Kablo Kanalı sipariş vermeden önce, firmamızdaki ve sitemizdeki Renkli Metal Kablo Kanalı Renk Kartelası sayesinde rengi belirleyip, boyalı bir şekilde istediği ebatta sipariş vermektedir.

Renk Kartelası İçin Tıklayınız.

Boyalı Metal Kablo Kanalları hangi renklerden oluşmaktadır?

Elektrostatik toz boya ile boyanan boyalı metal kablo kanalları, öncelikle ana renkler olan, sarı, kırmızı, mavi, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere birçok renk tonu ile boyalı metal kablo kanalı siparişi verebilirsiniz.

 

Boyalı Metal Kablo Kanalı, işlevselliği ve dayanıklılığı bozar mı?

Metal kablo kanalları, son teknoloji makine tesisi ile elektrostatik toz boya ile boyanmış olup, belli bir derece ile yapılan bu toz boya işleminde metale ve ürüne hiçbir şekilde zarar vermemektedir.

 

Metal Kablo Kanalı Ne ile boyanır?

Boyalı Metal Kablo Kanalları Elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır.

 

Boyalı Metal Kablo Kanalı Fiyatları Nelerdir?

Uygun fiyatlı boyalı metal kablo kanalı için 7/24 whatsapp müşteri destek hattımızdan yada E-posta ile teklif isteyerek, tecrübeli personelimizden kampanyalı fiyatlarla ilgili bilgi alabilirsiniz.

 

Diğer Sayfalar

Kapınıza Teslim

Türkiye'nin Heryerine Gönderim

7/24 Canlı Destek

Whatsapp Destek Hattı

100% Müşteri Memnuniyeti

Uzman Müşteri Temsilcilerimiz

24 Yıllık Tecrübe

Deneyimli Teknik Personel

Burelkan Metal Kablo Kanalları

Türkiye'nin En Büyük Metal Kablo Kanalı Üreticisi!